Je agenda

Maak je agenda niet tot prioriteit, maar zet je prioriteiten in je agenda. Deze slogan uit het boek Prioriteiten van Stephen Covey is ook mijn leidraad bij agenda beheer. In deze blog geef ik je graag wat tips en ideeën over een goed gebruik van je agenda.

WERKDRUK, die te hoog oploopt?

Wie kent nog dat liedje van Ed en Willem Bever uit de Fabeltjeskrant “Als mijn manometer goed staat, weet ik wel dat alles goed gaat”. Hoe fijn zou het zijn als je een ingebouwde manometer hebt die tijdig aangeeft dat de druk te hoog wordt en je moet ingrijpen.

The 12 week year

Doe in 12 weken meer dan anderen in 12 maanden.Het nieuwe jaar 2022 ligt voor ons! Een nieuw jaar om anders om te gaan met de doelen die jij dit jaar stelt. Waarom doelen voor een heel jaar en niet voor een kortere periode?

Werkstress pak het tijdig aan

Werkstress het is en blijft een punt van aandacht. TNO geeft in 2020 aan dat 1,3 miljoen mensen (17 % van de beroepsbevolking) last heeft van burn-outklachten. Werkstress, waar komt het door en wat kun je er aan doen?

Ben jij klaar voor het hybride werken?

Wanneer, en waarom ga jij naar kantoor? Maart 2020, ineens zat je thuis te werken. Nu maken we ons langzamerhand klaar om weer meer naar kantoor te gaan. De grote vraag is nu: wie, gaat wanneer, waarom naar kantoor.